Вече от няколко години се говори за Cybertruck - електрическият пикап

...
Вече от няколко години се говори за Cybertruck - електрическият пикап
Коментари Харесай

Може ли Tesla Cybertruck да тегли ракетен двигател

Вече от няколко години се приказва за Cybertruck - електрическият пикап на Tesla, за който Илон Мъск, а и освен, се вълнува доста.
 Tesla Cybertruck и първи фотоси на интериора на електрическия пикап
Cybertruck за пръв път от вътрешната страна - заслужаваше ли си чакането

Отново има разочаровани

През месец май видяхме първи фотоси на интериора на електрическия автомобил, а скоро се чака и да стартира формалното му произвеждане. Но до момента в който чакаме това да се случи в YouTube се появи едно много забавно видео, на което се вижда как Tesla Cybertruck тегли ракетен мотор.

Според InsideEVs, въпросното видео е снимано в базата на SpaceX - Starbase, в Тексас, а моторът е Raptor Vacuum и тежестта му надвишава 1500 кг. Видеото е оповестено в YouTube канала Starship Gazer, който се поддържа от човек на име Райън, набожен в Мъск и визията му за колонизиране на други планети.

В описанието под видеото той твърди, че от 31 месеца не е мърдал от базата на SpaceX в Тексас и снима всичко забавно, което се случва там.

Обратно на пикапа, тегленето на ракетен мотор в действителност не е толкоз впечатляващо, тъй като от Tesla настояват, че Cybertruck ще може доста повече от това. Базовата версия на пикапа ще може да се оправя с товар до 3.4 тона, до момента в който по-мощната ще е даже по-впечатляваща - над 6 тона.
 Lightship L1 travel - новият съперник на Cybertruck, създаден от някогашни чиновници на Tesla
Cybertruck на Илон Мъск май има за какво да се опасява

Кой е по-по-най

Към момента не е ясно дали тегленето на ракетен мотор е доста добър маркетингов ход от страна на Tesla, или е част от тестванията, които се вършат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР